FLYTTFIRMA LUND

Vi är en flyttfirma i Lund som sköter allt inom transport.

040-18 61 10

RING OSS

040-18 61 10

flyttfirma lund

I behov av en flyttfirma Lund?

Då har du kommit rätt! Vi på Nettoflytt AB har en gedigen och flerårig erfarenhet av flyttbranschen, både inom Lund och övriga Sverige. Sedan företaget grundades 1989 har vi ombesörjt åtskilliga flyttningar åt privatpersoner, företag samt stat och kommun. Vår flyttfirma i Lund har personal som är specialister på branschens alla svårigheter som piano, flyglar, konst, datorer mm. Därför kan du känna dig trygg hos oss om du behöver hjälp med att flytta i Lund.

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig med ditt flyttprojekt. Vi ser fram emot att höra från dig!

En omfattande flyttfirma Lund

Vi utför allt inom branschen såsom flyttning, packning, magasinering, städning, vinds- och källarröjning mm. Om du även vill lämna rent efter dig så kan vi till och med fixa städning. Utöver det har vi på Nettoflytt AB den bästa tänkbara servicen till det absolut lägsta priset i Lund. Dessutom ingår gratis flyttbesiktning och gratis utlåning av flyttkartonger i alla våra tjänster. Hos oss kan du helt enkelt inte bli något annat än nöjd när du är i behov av flytthjälp.

Kontakta oss redan idag och få en kostnadsfri offert. Undvik stressen och låt flyttexperter från Nettoflytt ta hand om hela projektet!

flyttfirma lund

Flyttfirma Lund med nöjda kunder

En stor del av våra uppdrag kommer via rekommendationer från kunder som har anledning att återkomma år efter år. Se vad de har att säga om vår flyttfirma i Lund.

Kontakta oss

040-18 61 10
info@nettoflytt.se

Adress

N. Bulltoftavägen 65F
211 43 Malmö

Våra tjänster

Flytthjälp
Företagsflytt
Magasinering
Flyttstäd
Flyttpackning
Jour flytt & städ
Frakt
Bud
Dödsbo

Maila oss