FLYTTFIRMA MALMÖ

Vi är en flyttfirma i Malmö som sköter allt inom transport.

040-18 61 10

RING OSS

040-18 61 10

flyttfirma malmö

Söker du efter en flyttfirma Malmö?

Då har du kommit rätt! Vi på Nettoflytt AB har en gedigen och flerårig erfarenhet av flyttbranschen, både inom Malmö och övriga Sverige. Sedan företaget grundades 1989 i Malmö har vi ombesörjt åtskilliga flyttningar åt privatpersoner, företag samt stat och kommun. Vår flyttfirma i Malmö har personal som är specialister på branschens alla svårigheter som piano, flyglar, konst, datorer mm. Därför kan du känna dig trygg hos oss om du behöver hjälp med att flytta i Malmö.

Hör av dig till oss redan idag så kan vi sätta igång och planera ditt flyttprojekt. Vi ser fram emot att höra från dig!

En allsidig flyttfirma Malmö

Nettoflytt AB är verkligen en allsidig flyttfirma! Vi utför nämligen allt inom branschen såsom flyttning, packning, magasinering, städning, vinds- och källarröjning mm. Dessutom kan vi fixa städningen åt dig om så önskas. Utöver det har vi den bästa tänkbara service till det absolut lägsta priset i Malmö. Hos oss kan du alltså inte bli något annat än nöjd när du är i behov av flytthjälp. Dessutom ingår alltid gratis flyttbesiktning och gratis utlåning av flyttkartonger i alla våra tjänster.

Slipp stressen med ett flyttprojekt och låt oss ta hand om allting. Kontakta oss redan nu och få en kostnadsfri offert!

flyttfirma malmö

Flyttfirma Malmö med nöjda kunder

En stor del av våra uppdrag kommer via rekommendationer från kunder som har anledning att återkomma år efter år. Se vad de har att säga om vår flyttfirma i Malmö.

Kontakta oss

040-18 61 10
info@nettoflytt.se

Adress

N. Bulltoftavägen 65F
211 43 Malmö

Våra tjänster

Flytthjälp
Företagsflytt
Magasinering
Flyttstäd
Flyttpackning
Jour flytt & städ
Frakt
Bud
Dödsbo

Maila oss