FLYTTFIRMA SKÅNE

Vi är en flyttfirma som sköter allt inom transport runtom i Skåne.

040-18 61 10

RING OSS

040-18 61 10

flyttfirma skåne

Letar du efter en flyttfirma Skåne?

Då har du kommit rätt! Vi på Nettoflytt AB har en gedigen och flerårig erfarenhet av flyttbranschen, både inom Skåne och övriga Sverige. Sedan företaget grundades 1989 har vi ombesörjt åtskilliga flyttningar åt privatpersoner, företag samt stat och kommun. Vår flyttfirma i Skåne har personal som är specialister på branschens alla svårigheter som piano, flyglar, konst, datorer mm. Därför kan du känna dig trygg hos oss om du är i behov av flytthjälp i Skåne.

Hör av dig till oss redan idag så sätter våra experter igång och hjälper dig planera ditt flyttprojekt. Vi ser fram emot att höra från dig!

En mångsidig flyttfirma Skåne

Vi på Nettoflytt AB utför allt inom branschen såsom flyttning, packning, magasinering, städning, vinds- och källarröjning mm. Dessutom kan vi även fixa städningen åt dig om du skulle vilja lämna det rent efter dig. Hos oss får du den bästa tänkbara service till det absolut lägsta priset i Skåne. Därför kan du helt enkelt inte bli något annat än nöjd när du anlitar oss. Dessutom ingår gratis flyttbesiktning och gratis utlåning av flyttkartonger i alla våra tjänster.

Låt experter ta hand om ditt flyttprojekt – då vet du att det blir bra. Kontakta oss redan idag och få en kostnadsfri offert! 

flyttfirma skåne

Flyttfirma Skåne med nöjda kunder

En stor del av våra uppdrag kommer via rekommendationer från kunder som har anledning att återkomma år efter år. Se vad de har att säga om vår flyttfirma i Skåne.

Kontakta oss

040-18 61 10
info@nettoflytt.se

Adress

N. Bulltoftavägen 65F
211 43 Malmö

Våra tjänster

Flytthjälp
Företagsflytt
Magasinering
Flyttstäd
Flyttpackning
Jour flytt & städ
Frakt
Bud
Dödsbo

Maila oss