[language-switcher]

FÖRETAGSFLYTT LUND

Vi är en flyttfirma som kan hjälpa dig med ditt företagsflytt i Lund.

Begär offert redan idag!

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig direkt.

Är tiden inne för ett företagsflytt Lund?

Då har du hamnat rätt! Nettoflytt AB har sedan företaget grundades 1989 hjälpt massvis med företag flytta. Vi har gedigen erfarenhet av flyttbranschen och i synnerhet av företagsflytt i Lund. Vår passion är att leverera bästa servicen till absolut lägsta pris i Lund och därför är varje uppdrag vi tar oss an av största vikt för oss. Med oss kan du helt enkelt inte bli något annat än nöjd när tiden är inne för att anlita flytthjälp i Lund. Vi har utbildad personal som är specialister på branschens alla svårigheter såsom flyglar, piano, datorer, konst mm. Behöver du hjälp från en professionell flyttfirma i Lund kan du känna dig trygg med oss på Nettoflytt AB.

Mer än bara ett företagsflytt Lund

Vi levererar alltid en heltäckande lösning för ditt flyttprojekt i Lund som täcker hela processen. Nettoflytt AB sköter nämligen allting som har med flytt att göra, såsom magasinering, packning, flyttning, städning, vinds- och källarröjning mm. Självfallet ingår alltid kostnadsfri flyttbesiktning och gratis lån av flyttkartonger i alla våra tjänster. Du är alltid garanterad den bästa tänkbara servicen till det absolut lägsta priset i Lund.

Undvik stressen som följer med ett stort flyttprojekt i Lund och låt oss ta hand om hela processen – från flyttbesiktning till nyinflyttat kontor. Få en kostnadsfri offert redan idag!