[language-switcher]

MAGASINERING MALMÖ

Vi är experter på magasinering i Malmö.

Begär offert redan idag!

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig direkt.

Är du i behov av magasinering Malmö?

Vad bra att du hittade till oss! Nettoflytt AB har nämligen sedan starten 1989 hjälpt mängder med privatpersoner och företag med lagerhållning i Malmö. Vi har moderna varmlager där vi hanterar bohag, styckegods och mycket mer – vi har helt enkelt vad som krävs för modern lagerhållning. Tack vare vår långa erfarenhet av flyttbranschen får du Malmös bästa service till det absolut lägsta priset när du anlitar oss. Du kan alltid vara säker på att dina saker magasineras på ett bra och säkert sätt. Utöver magasinering kan vi självklart även hjälpa dig med packning och transport till våra magasin. Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig!

Heltäckande lösningar för magasinering Malmö

Har du ett större projekt på gång? Oavsett vad du kan tänkas behöva hjälp med så löser vi hela transportprocessen. Vi på Nettoflytt sköter nämligen allt som har med flytt att göra – såsom packning, flyttning, magasinering, städning, vinds- och källarröjning mm – så att du slipper tänka på det. Självklart ingår alltid gratis flyttbesiktning och kostnadsfritt lån av flyttkartonger i alla våra tjänster. Du är dessutom alltid garanterad bästa tänkbara service till det absolut lägsta priset i Malmö.

Slipp stressen som följer med ett större projekt och låt oss ta hand om allt – från packning till transport och magasinering i Malmö. Kontakta oss och få en kostnadsfri offert redan idag!