[language-switcher]

DÖDSBO

Vi tar hand om hela ditt dödsbo, tömmer, bortforslar och slut/flyttstädar dödsbon. Nettoflytt har många års erfarenhet av att tömma dödsbon av olika slag.

Kontakta oss redan idag

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig direkt.

Tömning

Tömning av dödsbo, bohagstömning eller närståendes flytt till äldreboende kan vara påfrestande och jobbigt. Vi på Nettoflytt har lång erfarenhet av helhetslösningar inom dödsbo- och bohagstömningar.

Varför Nettoflytt?

Förutom att vi har över 30 års erfarenhet i branschen så värnar vi mest kundrelationen. Vårt yttersta mål är att kunden är nöjd och belåten med jobbet.

Lång erfarenhet

Vi har kunskap och kompetens för rutiner kring dödsbo, städning, marknad och bortforsling av dödsbon. Du kan känna dig trygg med att vår kunskap ger dig en så korrekt bedömning som möjligt.

Packning, flyttstäd & mycker mer

– Packning och uppackning
– Montering och nedmontering av möbler
– Mellanlagring- Magasinering
– Flyttstädning
– Hemstädning
– Kontorsstädning
– Uthyrning eller försäljning av flyttkartonger
– Försäljning av packmaterial
– Bortforsling av skräp och avfall
– Flytt av tunga skrymmande, som kassaskåp, piano mm
– Installation av tekniska utrusning

En pålitlig partner

Vi har självklart F-skattsedel och Trafiktillstånd vilket man enligt lag måste ha som transportföretag i Sverige. Det är olagligt som konsument att anlita ett företag utan dessa tillstånd. För att verifiera om ett företag förfogar över Trafiktillstånd kan ni göra det med hjälp av deras organisations nummer på denna länk.