[language-switcher]

Städtjänster

Vid en flytt krävs det en väldig tid och energi till packning, flyttning och flyttstädning. Det kan vara svårt att hinna med allt på egen hand och således har vi på Nettoflytt i Sverige verkat fram varierande lösningar för att göra din flytt enkel. Du kan anlita oss för delar av din flytt eller en helhetslösning där vi bistår med hela flytten.

Kontakta oss redan idag

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig direkt.

Noggrannhet

Vi utför samtliga arbete med checklistor vid flyttstädning så att du kan känna dig trygg med att hela ditt gamla boende gås igenom och städas med noggrannhet.

Garanti

Vi lämnar garanti på alla våra tjänster och är välkomna med synpunkter om något inte skulle stämma med era önskemål. Du kan känna dig trygg med våra tjänster.

Rätt lösning

Frånsett om du vill ha hjälp med packning, flytt och uppackning, professionell flyttstädning eller en helhetslösning är du välkommen att kontakta oss på Nettoflytt.

Fokusera på ditt nya boende och hjälper vi dig med flyttstädning

Hemstädning

Boka hemstädning vid enstaka gånger eller på prenumeration var eller varannan vecka. Med prenumerationer ges något lägre timpris samtidigt som du alltid vet att hemmet städas regelbundet.

Grovstädning

Efter en renovering eller höststädning? Fokus ligger på badrum, kök och tvättstuga. Bland annat rensas avlopp, kakel skuras och spis, tvättmaskin samt andra vitvaror dras fram för städning bakom. Som en flyttstädning – i vardagen.

Fönsterputsning

Fönsterputs rekommenderas en till två gånger per år. Det kan främst bero på hur nära trafiken du bor. Beställ gärna fönsterputs i samband med hemstädning då ges viss reduktion.

Visningsstädning

Få det utmärkt städat inför visningen av din boning. Mer än att städa läggs stor viktighet vid att boningen ska förefalla välkomnande. Det kan betyda allt från städning på gården till källare och vind. Våra kunder rekommenderar oss eftersom att vi alltid gör det lilla extra.

Rätt lösning för dig

Kontorsutrymmen

Balanserad kontorsstädning är basen för en god arbetsmiljö. De anställda bör fokusera på deras åtaganden medan tar vi hand om allt inom städning.

Vad ingår?

I första fas gästar vi er arbetsplats och går igenom lokaliteterna. Vi introducerar vilka tjänster som de flesta företag önskar men självklart skräddarsys varje lösning efter önskemål och behov.

Principen är att golv torkas, mattor dammsugs, speglar torkas och eventuell disk plockas bort. Dessutom töms papperskorgar och kaffemaskinen ses över, och toaletterna städas.

Kontorsutrymmen:

Arbetsbänk dammas och putsas. Samtliga golv och golvtäckningar dammsugas, och golven moppas med fuktig golvmopp. Samtliga fria ytor dammas samt speglar, fönster, dörrar och handtag putsas. Papperskorgarna töms, och återvinns.

Toaletter

Inne på toaletterna rengörs handfaten och toaletter ytligt och grundligt. Speglar, handtagen och ytterligare ytor putsas.

Vad kostar det?

Pris ges enbart på offert då det är så många faktorer som påverkar priset som bland annat:

Antal gånger i veckan
Hur många kontor som ska städas
Vilka tilläggstjänster som väljs
När på dygnet städning ska ske
Avtalstid
Kontakta oss för platsbesök och kostnadsfri offert.

Tilläggstjänster
Fruktkorg
Få en korg med fräsch frukt en gång i veckan. En korg som kan ställas i matsalen, i receptionen eller konferensrummet. Bättre att främja nyttiga mellanmål än snacks och godis.

Fönsterputs
Kontakta oss när det är dags för fönstren att bli putsade. Eller teckna abonnemang och få dem putsade regelbundet ett par gånger per år.

Frukost
En gemensam frukost är något allt fler företag börjar införa. En dag i veckan har man gemensamt möte och äter tillsammans. Vi kan ta med frukost och duka upp tidigt på morgonen.

Trappstädning
Trappstädning behövs generellt inte utföras lika ofta som kontorsstädning. Men allt beror på hur många som använder trapphuset. Större regelbundenhet krävs under höst- och vintermånader.

Städmaterial

Städmaterial är något ni inte behöver tänka på, utan det vi tar med och ingår i kostnaden, dammsugare står ni för däremot. Påfyllning av tvål, toapapper och pappershandduk fyller vi på från ert förråd.

Med vårt kostnadsfria besök, kan vi ta en närmre titt och förtälja mer om hur upplägget av städningen önskas, samt ges ett personligt erbjudande enligt era önskemål.